Hvad koster det:

Det skal ikke være dyrt at få professionel hjælp. Vi er blandt de bedste i Danmark både på uddannelse og erfaring og kan altså hjælpe dig med din træning og dine mål i både Fredericia og Odense.

Det koster kun 500,- kroner pr. træningssession - og det er alle pengene værd.

Se andre der har brugt Wholebodychallenge til at nå deres mål her: "Vi brugte Wholebodychallenge"Hvad kan vi tilbyde dig:

Vi sætter altid stor fokus på, at komme så sikkert igennem et træningsforløb som muligt. Det er enormt vigtigt for os, at du når dine mål uden følgeskader.

Vi specialiserer os i at skabe balance i din krop, styrke den gennem kropsvægtstræning. Din træning kan foregå alle steder - både på stuegulvet, i haven, i naturen eller nede i Fitness Centret.

Vi er tidligere landsholdsløbere for Forsvaret og garvede Adventure Racere. Vi kan derfor give dig kyndig vejledning indenfor løb, orienteringsløb, mountainbiking, trail og Adventure Racing.

Vi kan hjælpe dig med at styre et styrketræningsforløb - og komme skadesfrit frem mod dine mål. Uanset om det er 200 kg Squat eller en lav fedtprocent.

Men frem for alt kan vi tilbyde dig træning på højt, professionelt niveau - alt sammen på dine præmisser


Personlig træning 500,- / session *  
Kostvejledning 500,- / session *  
Personlig træningsprogram 4 uger 500,-  
Opdatering af træningsprogram 4 uger 300,-  
Fællestræning ved 2 personer 300,- pr. person  
Fællestræning ved 3 personer 275,-  
Kørsel til klient 2,- pr. kørt km  

Særaftaler:

Personlig træning i LOOP Odense 400,- / session *  

* En træningsession har en varighed af 45 - 75 minutter. Såfremt træningstiden/vejledningen overstiger varigheden faktureres for to træningssessioner.

Oprettelse af firmaaftaler, kontakt os på mail og vi laver et godt tilbud tilpasset din virksomhed!Handelsbetingelser:


Generelt

Træning foregår på eget ansvar. WBC kan ikke drages til ansvar for eventuelle personskader i eller uden opsyn af WBC træner.

Ved et WBC-forløb er der ingen bindingsperiode.

Personoplysninger opbevares minimum i fem år, idet bogføringsloven stiller krav herom.

Samtlige priser er opgivet i DKK og er med mindre andet er opgivet inklusiv moms.


Betaling:

Betaling for Personlig Træning, træningsprogrammer og anden vejledning sker løbende hver måned via faktura. Betalingsfristen er 14 dage fra modtagelse af faktura.

Ved køb af klippekort til personlig træning samt pakkeaftaler betales forud efter første træning. Klippekort eller pakkeløsninger er serviceydelser og kan derfor ikke refunderes.

Såfremt betaling ikke sker, vil der blive pålagt rykkergebyr for hver rykker, der bliver sendt afsted og efter 3. rykker videresendes sagen til inkasso.


Klippekort, pakkeløsninger og andre serviceydelser:

Klippekort, pakkeløsninger og andre serviceydelser er periodebegrænsede, således det købte antal træninger skal anvendes i den givne periode ellers vil disse bortfalde. Den givne periode vil blive oplyst ved køb af serviceydelse.

Den enkelte serviceydelse er personlig og kan ikke deles med andre.


Køb og betaling af abbonnement:

Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser – godkender kunden, at Wholebodychallenge IVS er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Wholebodychallenge IVS må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned eller kvartal), så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Wholebodychallenge IVS er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Wholebodychallenge IVS eller kunden. Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 3 måneder efter aftalens indgåelse. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via mail til wbc@wholebodychallenge.dk.

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Wholebodychallenge IVS ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.


Booking og framelding:

Booking sker i samarbejde med din tilknyttede personlige træner efter aftale.

Såfrem du bliver forhindret i fremmøde, SKAL framelding senest ske til den personlige træner kl. 20:00 dagen før en planlagt træning. Sker aflysning senere pålægges et gebyr på 150 kr. da vores trænere ikke kan nå at booke andre klienter.


Udeblivelse og framelding inden 1 time af aftale:

Ved udeblivelse fra træning, eller aflysning indenfor 1 time inden træningens start, pålægges fuldt træningsgebyr, afhængig af hvilken aftale der trænes efter. Dvs. har man et klippekort, koster det et klip.


Varsel ved ændringer:

Priser og betingelser kan ændres med et varsel på 30 dage. Ændringer varsles på mail til nuværende kunder og ellers kan priser og betingelser altid læses på denne side.


Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter, herunder Personlig Træning, betaling for træningsprogrammer og vejledning samt deltagelse i arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.


Behandling af personoplysninger

Wholebodychallenge IVS har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af salg gennem hjemmeside, oprette træningsaftaler og kommunikere med klienter. Wholebodychallenge IVS indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, samt de indtastninger kunden laver under anvendelse af Wholebodychallenge IVS online service.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre i vores systemer.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Wholebodychallenge IVS som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2) behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

Endnu vigtigere - Wholebodychallenge IVS sælger og videregiver IKKE dine oplysninger til tredjepart. Dine oplysninger er til vores system og ikke andres.

En registreret kan til enhver tid over for Wholebodychallenge IVS gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.


Wholebodychallenge IVS med fulde adresse og kontaktoplysninger:

Wholebodychallenge IVS

CVR: 36 06 47 65

Holmbjerggårdsvej 50, 7000 Fredericia

Nyborgvej 104, 5000 Odense C

wbc@wholebodychallenge.dk

61 69 97 78 / 31 72 60 41

Virksomhedsetablering 2014


Personlig
Træning


Vi har trænere i Odense og Fredericia - med mulighed for at køre ud til dig indenfor 40 kilometer.

Vi kan hjælpe dig med både styrketræning, hjemmetræning, genoptræning og m.m.

Læs meget mere om den personlige træning her >

500,- kr. DKK

pr. træningssession

Kontakt en træner nu!

10-klips træningskort


Tag ansvar for din træning, og spar penge, ved at binde dig til 10 træninger ad gangen. Effekten af træningen bliver meget større og ...

Læs meget mere om 10-klips træningskort her >

4500,- kr. DKK

 

Kontakt en træner nu!


Massage


Vores trænere i Odense er fysioterapeutstuderende, hvormed massagen normalt er fokuseret på massage af ømme, spændte eller skadede områder. Da det er vores egne trænere vil massagetiden også kunne anvendes til at få en snak omkring din træning, kost, genoptræning osv.

Læs meget mere om massage hos Wholebodychallenge her >

250,- kr. DKK

pr. halve time

Kontakt massør nu!


Fællestræning


Join din bedste træningsmakker og få et forløb sammen med ham/hende. I sparer penge og lærer hvordan man bedst arbejder sammen - og så hjælper det altid at være flere om at hive sig ud af døren!

Læs meget mere om fællestræning her >

350,- kr. DKK

pr. person pr. træningssession

Kontakt en træner nu!
Vægttabs
forløb


Bind dig til et længere forløb og mærk resultaterne af hårdt, men effektivt arbejde. Vi vejleder dig i din kost, holder øje med dine resultater og står bag dig - så du får mest muligt ud af din træning!

Læs meget mere om et vægttabsforløb her >

8900,- kr. DKK

for 24 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 5100 kr

Kontakt en træner nu!

Body Tone
forløb


Hvis du mangler at få markering på din kropsstruktur og opnå "Strand-løve-kroppen", så skal du ikke vente til 2 mdr. før sommer. Start nu og hold dig fit hele året rundt!

Læs meget mere om et Body Tone forløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Genoptrænings-
forløb


Gennem fysioterapeutuddannelsen og med mange års erfaring med skader, så kan vi hjælpe dig af med dine skader og dagligdagssmerter. Slut med ondt i lænden, skuldersmerter, spændt nakkemuskulatur og meget mere.

Læs meget mere om et genoptræningsforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Løbe
forløb


Uanset om dit mål er at løbe 10 km / halvmaraton / marathon eller mere og uanset om du bare vil gennemføre eller slå dine egne rekorder - så skal din træning lægges helt rigtigt, så du ikke får skader undervejs og får mest muligt ud af din træningstid.

Læs meget mere om løbeforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!