Personen bag træneren

Træning har været en del af min hverdag så længe jeg kan huske tilbage. Helt fra lille hvor der var fodbold om sommeren og håndbold om vinteren, samt helårssporten orienteringsløb. Jeg har altid fundet glæde ved at træne, både på hold og som individualist, og det har givet mig mange gode stunder og nederlag som har været med til at give mig den mentale styrke jeg har i dag. Styrkerne har jeg bragt med til mit arbejde som soldat, hvor man ofte kommer i situationer som kan virke uoverskuelige og uoverkommelige, men tanken om at det man står i lige præcis der hvor det gør allermest ondt, kommer til ende, giver lige det sidste til den mentale tilstand. Dette er noget som alle kan få gavn af.

Jeg er på mit 9. år som soldat, uddannet oversergent og har trænet alle former for soldater de sidste 6 år i alle aldersgrupper. Min uddannelse som personlig træner har jeg fået gennem forsvaret, denne bliver kaldet Militær Fysisk Træner 3, selve uddannelsen består af 12 ugers intensiv uddannelse med teori og praktik.

Min egen træning i dag består primært af:

Styrketræning
Cirkeltræning(WBC)
Løb
Cykling
Derudover er der også en masse andet.
Blå bog:

Værnepligtig: 4. februar 2008 til 31. maj 2008
Konstabelelev: 1. juni 2008 til 1. november 2008
Konstabel: 1. november 2008 til 9. januar 2011
Sergentelev: 9. januar 2011 til 8. april 2011
Sergent fra 8 april 2011 til 4 januar 2015
Oversergent 4 januar 2015 til

Idrætsuddannelser:

Banelægger 2010
Militær Fysisk Træner II 2011
Militær Fysisk Træner III 2012
Orienteringsinstruktør 2012

Derudover:
Stifter af lillebaelt-adventure-team


Erfaring med personlig træning

9 år and counting
Målet

Mit mål som personlig træner er, at få dig derhen hvor du gerne vil være, gennem den træning som du finder inspirerende. Dog vil jeg altid anbefale at du finder tid til almindelig styrketræning, da dette med stor sandsynlighed vil forskåne dig for gener i kroppen i fremtiden. Derudover vil jeg altid anbefale at man bombarder kroppen på alle leder og kanter, så den aldrig føler sig tryk og derved hele tiden skal udvikle sig.

I forhold til dig, og dit niveau, stater vi der hvor du er og tager den positive hat på. Jeg høre ofte at folk afholder sig fra at påbegynde et træningsforløb grundet ”dårlig” form. Men lad dette udtryk blive til skamme, da denne holdning er utrolig negativ, opfattelsen kommer fra dig selv og din forestilling om hvad der forventes af medierne og samfundet i forhold til dit træningsniveau. Vi træner fra dit ud fra dit træningsniveau, hen mod dit mål.

Alle er trænbare.

En rigtig stor del af mit arbejde er at gøre dig klar til at kunne træne selv. Dette vil jeg gøre gennem vidensdeling omkring den træning vi laver, jeg holder ingen viden tæt på kroppen, da vi alle vil få noget godt ud af have viden om træning.

Husk: Det nemmeste for en træner er at gøre det hårdt, mens det svære er at lave en progression som er den mest optimale for netop din krop og dit mål. Så hvis du har en forventning om at træningen hver eneste gang nærmest skal gøre ondt, tager du fejl, det er vel netop også derfor at du har besluttet dig for at kigge mulighederne igennem i for hold til personlig træning, da din egen træning er gået i stå.

Så du vil måske have en følelse af at du ikke har rykket dig på en pågældende træning, men hver eneste træning jeg har planlagt for dig, er en del af den plan der er lagt for at få dig i mål uden skader.

Jeg forventer at du leverer til hver træning. Der er et gammelt ordsprog der siger at ”man kan slæbe hesten til truget, men ikke tvinge den til at drikke”. Det er præcis det samme med træningen, jeg kan og vil ikke træne for dig. Til gengæld vil jeg hvis du vil!
Personlig
Træning


Vi har trænere i Odense og Fredericia - med mulighed for at køre ud til dig indenfor 40 kilometer.

Vi kan hjælpe dig med både styrketræning, hjemmetræning, genoptræning og m.m.

Læs meget mere om den personlige træning her >

500,- kr. DKK

pr. træningssession

Kontakt en træner nu!

10-klips træningskort


Tag ansvar for din træning, og spar penge, ved at binde dig til 10 træninger ad gangen. Effekten af træningen bliver meget større og ...

Læs meget mere om 10-klips træningskort her >

4500,- kr. DKK

 

Kontakt en træner nu!


Massage


Vores trænere i Odense er fysioterapeutstuderende, hvormed massagen normalt er fokuseret på massage af ømme, spændte eller skadede områder. Da det er vores egne trænere vil massagetiden også kunne anvendes til at få en snak omkring din træning, kost, genoptræning osv.

Læs meget mere om massage hos Wholebodychallenge her >

250,- kr. DKK

pr. halve time

Kontakt massør nu!


Fællestræning


Join din bedste træningsmakker og få et forløb sammen med ham/hende. I sparer penge og lærer hvordan man bedst arbejder sammen - og så hjælper det altid at være flere om at hive sig ud af døren!

Læs meget mere om fællestræning her >

350,- kr. DKK

pr. person pr. træningssession

Kontakt en træner nu!
Vægttabs
forløb


Bind dig til et længere forløb og mærk resultaterne af hårdt, men effektivt arbejde. Vi vejleder dig i din kost, holder øje med dine resultater og står bag dig - så du får mest muligt ud af din træning!

Læs meget mere om et vægttabsforløb her >

8900,- kr. DKK

for 24 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 5100 kr

Kontakt en træner nu!

Body Tone
forløb


Hvis du mangler at få markering på din kropsstruktur og opnå "Strand-løve-kroppen", så skal du ikke vente til 2 mdr. før sommer. Start nu og hold dig fit hele året rundt!

Læs meget mere om et Body Tone forløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Genoptrænings-
forløb


Gennem fysioterapeutuddannelsen og med mange års erfaring med skader, så kan vi hjælpe dig af med dine skader og dagligdagssmerter. Slut med ondt i lænden, skuldersmerter, spændt nakkemuskulatur og meget mere.

Læs meget mere om et genoptræningsforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Løbe
forløb


Uanset om dit mål er at løbe 10 km / halvmaraton / marathon eller mere og uanset om du bare vil gennemføre eller slå dine egne rekorder - så skal din træning lægges helt rigtigt, så du ikke får skader undervejs og får mest muligt ud af din træningstid.

Læs meget mere om løbeforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!