Hvad kan en Militær Fysisk Træner (MFT) i forhold til en Fitness instruktør, der er uddannet Personlig træner? Det kommer vi lidt ind på her.


Soldaten som træner:

Forsvaret er kendt for at være en meget fysisk præget arbejdsplads og ligeledes at være spækket med idræt - hvem kender ikke til "strækkere" og kollektiv afstraffelse i sammenhæng med Forsvaret.

Disse tider er ovre og Forsvaret uddanner nu deres egne Personlige Trænere gennem uddannelserne Militær Fysisk Træner 1, 2 og 3 - og de er i blandt Nordens bedste til at gøre det.

Den Militære Fysiske Træner står for planlægning og styring af idrætten i hans enhed, enten på gruppeniveau af 6 mand (MFT1), delingsniveau af 30 mand (MFT2) eller kompagniniveau af 120 mand (MFT3). Ligeledes fungerer han som kostvejleder og decideret Personlig Træner for soldaterne i hans enhed.

Dette giver en kæmpe fordel i form af erfaring med udannelse og træning af mange, mange hundrede mennesker - en erfaring der nu kan komme dig til gode!


Menneskekendskab og pædagogik:

Som befalingsmand i Forsvaret bliver man uddannet i pædagogik og ledelse. Det betyder, at en Militær Fysisk Træner er vandt til at arbejde med mange forskellige mennesketyper, håndtere og løse problemstillinger og endnu vigtigere - at kunne overlevere viden på en fornuftig og forståelse måde.

Gennem mange års praktisk erfaring indenfor uddannelse og ledelse kan du være helt sikker på, at din træner kan møde dig i øjenhøjde og i sammen kan finde frem til den bedste løsning frem mod dit mål.
Oversigt over uddannelse:

Uddannelserne til MFT1, 2 og 3 giver en samlet uddannelsestid på 60 dage - eller ca. 480 timers intensiv uddannelsestid. Her kan groft set deles op i 50 % teori og 50 % praktisk idrætsvirksomhed.

En Fitness instruktør med overbygning til Personlig træner gennemgår 135 timers uddannelse - ca. 18 fulde uddannelsesdage på 8 timer.


På MFT kurserne gennemgås følgende emner:

Kost og ernæringsteori herunder kostvejledning

Idrætsskader, skadesforebyggelse og forebyggende træning

Belastningsstyring og træningsplanlægning

Testlederuddannelse

Fysiologi

Anatomi

Bevægelighed og stræk

Kredsløbstræning

Styrketræning

Coaching og idrætspsykologi

Instruktørvirke og uddannelse af andre

Specifikke militære discipliner

Akklimatiseringstræning

TRX uddannelse

Andre udvalgte træningsmetoder

Nærkamp
Personlig
Træning


Vi har trænere i Odense og Fredericia - med mulighed for at køre ud til dig indenfor 40 kilometer.

Vi kan hjælpe dig med både styrketræning, hjemmetræning, genoptræning og m.m.

Læs meget mere om den personlige træning her >

500,- kr. DKK

pr. træningssession

Kontakt en træner nu!

10-klips træningskort


Tag ansvar for din træning, og spar penge, ved at binde dig til 10 træninger ad gangen. Effekten af træningen bliver meget større og ...

Læs meget mere om 10-klips træningskort her >

4500,- kr. DKK

 

Kontakt en træner nu!


Massage


Vores trænere i Odense er fysioterapeutstuderende, hvormed massagen normalt er fokuseret på massage af ømme, spændte eller skadede områder. Da det er vores egne trænere vil massagetiden også kunne anvendes til at få en snak omkring din træning, kost, genoptræning osv.

Læs meget mere om massage hos Wholebodychallenge her >

250,- kr. DKK

pr. halve time

Kontakt massør nu!


Fællestræning


Join din bedste træningsmakker og få et forløb sammen med ham/hende. I sparer penge og lærer hvordan man bedst arbejder sammen - og så hjælper det altid at være flere om at hive sig ud af døren!

Læs meget mere om fællestræning her >

350,- kr. DKK

pr. person pr. træningssession

Kontakt en træner nu!
Vægttabs
forløb


Bind dig til et længere forløb og mærk resultaterne af hårdt, men effektivt arbejde. Vi vejleder dig i din kost, holder øje med dine resultater og står bag dig - så du får mest muligt ud af din træning!

Læs meget mere om et vægttabsforløb her >

8900,- kr. DKK

for 24 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 5100 kr

Kontakt en træner nu!

Body Tone
forløb


Hvis du mangler at få markering på din kropsstruktur og opnå "Strand-løve-kroppen", så skal du ikke vente til 2 mdr. før sommer. Start nu og hold dig fit hele året rundt!

Læs meget mere om et Body Tone forløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Genoptrænings-
forløb


Gennem fysioterapeutuddannelsen og med mange års erfaring med skader, så kan vi hjælpe dig af med dine skader og dagligdagssmerter. Slut med ondt i lænden, skuldersmerter, spændt nakkemuskulatur og meget mere.

Læs meget mere om et genoptræningsforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Løbe
forløb


Uanset om dit mål er at løbe 10 km / halvmaraton / marathon eller mere og uanset om du bare vil gennemføre eller slå dine egne rekorder - så skal din træning lægges helt rigtigt, så du ikke får skader undervejs og får mest muligt ud af din træningstid.

Læs meget mere om løbeforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!