Min baggrund for personlig træning tog sine spæde skridt tilbage i 2008, hvor jeg stiftede bekendtsskab med idrættens verden på et langt højere niveau end før. Et konkurrencegen lå gemt og blev vækket til live, da jeg løb mit første maraton og efterfølgende begyndte at dyrke Militær Femkamp på højt plan. Elitesportens verden havde åbnet sine døre for mig.

Min umådelige lyst til at udforske forskellige idrætter og lære træningsteorien bag er kun blevet større med årene som Militær Fysisk Træner, niveau 3, i hæren.


Om du er elite, almen eller hygge motionist, om du har god træningsbaggrund eller aldrig har trænet før, om du er ung eller pensionist - så har jeg arbejdet og trænet med folk på dit niveau. Jeg sætter en dyd i, at du når dine mål gennem en sikker progressiv træning tilpasset dig og dit udgangspunkt.


Min erfaring som træner og underviser i Forsvaret har rustet mig og udvidet mit indblik i forskellige menneskers syn på træning og udvikling af egen krop. At hjælpe den enkelte med at finde motivationen, og guide dem til at tage de nødvendige skridt i den rigtige retning, er alfa-omega for at nå de mål, man sætter sig. Ikke kun i forhold til træning, men også i livet.

Som sergent og oversergent i Forsvaret, har jeg udviklet min egen undervisningserfaring betydeligt, både inden for de mange taktiske og militære fag, men bestemt også indenfor fysisk træning af militært personel. I 2010 fik jeg ansvaret for dagligdagens træning i den militære uddannelse på kompagni- og bataljons niveau, hvilket betyder op til 100 soldater.

Dagligdagen som Militær Fysisk Træner var for mig meget alsidig. De sidste 4 år i stående styrke brugte jeg primært på træning af soldater, både personlig- og enhedsundervisning. Her var en god fordeling af både teori og praksis, hvor jeg underviste soldaterne i træningsteori for styrke, kredsløb, kost, funktionel og mikrotrænings koncepter. Herudover underviste jeg soldaterne i praktiske træningsprincipper, orienteringsløb og nærkamp.

Min erfaring fra træningen af professionelle soldater, samt min tid, hvor jeg har været med til at uddanne andre militær fysiske trænere, har givet mig et stort arsenal af værktøjer, der bestemt kan tilpasses DIG og DINE mål!

I min stræben efter ny viden har jeg som træner og person en umættelig lyst til konstant at udvikle mig gennem videreuddannelse. Forsvaret har givet mig en af verdens førende uddannelser indenfor funktionel træningsterori og praksis.

Da jeg ikke havde mulighed for at uddanne mig på højere niveau indenfor Forsvaret, har jeg siden valgt at forfølge en ny profesion som fysioterapeut. Igennem uddannelsen til fysioterapeut, har jeg fået en anden vinkel på træning, og specielt indenfor skades- og genoptrænings teori og praksis.

Under uddannelsen blev jeg hurtigt tilknyttet som behandler ved Marienlyst boldklubs elite volleyball hold, der er et af skandinaviens tophold. Her har jeg haft fri mulighed for at udvikle og afprøve den lærte teori i praksis på nogle af skandinaviens absolut største talenter.

Jeg er ligeledes familiefar, og har herigennem fået en helt anden tilgang til de pædagogiske overvejelser, der omhandler indlæring og mestring af nye evner, end jeg havde før.

I min fritid elsker jeg at være aktiv. Mine store interesser er styrketræning, kite-surfing, orienteringsløb, mountainbike, terrænløb, rapelling, bølgesurfing og selvfølgelig den militære forhindringbane.

Vi, i Wholebodychallenge, ser meget frem til det kommende træningsforløb, hvor DIT behov og udgangspunkt bliver sat i fokus!
Blå bog:

Værnepligten: 2008 Februar - Maj
Hærens Sergentskole (Sergentelev) - 2008 Maj - Oktober
Sergent: 2008 Oktober - 2012
Oversergent: 2012 - nu
Tilknyttet MB Elite Volleyball hold som behandler: 2015 - nu
Fysioterapeutuddannelsen: Februar 2015 - 2018

Idrætsuddannelser:

Militær Fysisk Træner I: 2009
Militær Fysisk Træner II: 2010
Militær Fysisk Træner III: 2011
Militær Nærkampskursus (Krav Maga): 2012
Training For Warriors (TFW) Level 1 Instructor: 2013
TRX Force Level 2 Instructor: 2014
Banelægger (orienteringsløb): 2014
Sportsskadekursus IRT 1: 2014
Kinesiotaping 1 + 2: 2015
Vi tilpasser træningen efter dine ønsker og med vores ekspertise - så du får de bedst mulige resultater på en sikker måde!


Personlig
Træning


Vi har trænere i Odense og Fredericia - med mulighed for at køre ud til dig indenfor 40 kilometer.

Vi kan hjælpe dig med både styrketræning, hjemmetræning, genoptræning og m.m.

Læs meget mere om den personlige træning her >

500,- kr. DKK

pr. træningssession

Kontakt en træner nu!

10-klips træningskort


Tag ansvar for din træning, og spar penge, ved at binde dig til 10 træninger ad gangen. Effekten af træningen bliver meget større og ...

Læs meget mere om 10-klips træningskort her >

4500,- kr. DKK

 

Kontakt en træner nu!


Massage


Vores trænere i Odense er fysioterapeutstuderende, hvormed massagen normalt er fokuseret på massage af ømme, spændte eller skadede områder. Da det er vores egne trænere vil massagetiden også kunne anvendes til at få en snak omkring din træning, kost, genoptræning osv.

Læs meget mere om massage hos Wholebodychallenge her >

250,- kr. DKK

pr. halve time

Kontakt massør nu!


Fællestræning


Join din bedste træningsmakker og få et forløb sammen med ham/hende. I sparer penge og lærer hvordan man bedst arbejder sammen - og så hjælper det altid at være flere om at hive sig ud af døren!

Læs meget mere om fællestræning her >

350,- kr. DKK

pr. person pr. træningssession

Kontakt en træner nu!
Vægttabs
forløb


Bind dig til et længere forløb og mærk resultaterne af hårdt, men effektivt arbejde. Vi vejleder dig i din kost, holder øje med dine resultater og står bag dig - så du får mest muligt ud af din træning!

Læs meget mere om et vægttabsforløb her >

8900,- kr. DKK

for 24 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 5100 kr

Kontakt en træner nu!

Body Tone
forløb


Hvis du mangler at få markering på din kropsstruktur og opnå "Strand-løve-kroppen", så skal du ikke vente til 2 mdr. før sommer. Start nu og hold dig fit hele året rundt!

Læs meget mere om et Body Tone forløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Genoptrænings-
forløb


Gennem fysioterapeutuddannelsen og med mange års erfaring med skader, så kan vi hjælpe dig af med dine skader og dagligdagssmerter. Slut med ondt i lænden, skuldersmerter, spændt nakkemuskulatur og meget mere.

Læs meget mere om et genoptræningsforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Løbe
forløb


Uanset om dit mål er at løbe 10 km / halvmaraton / marathon eller mere og uanset om du bare vil gennemføre eller slå dine egne rekorder - så skal din træning lægges helt rigtigt, så du ikke får skader undervejs og får mest muligt ud af din træningstid.

Læs meget mere om løbeforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!