Vi giver her vores svar på de spørgsmål, du bør stille til en personlig træner. Her henviser vi til en velskrevet artikel fra www.fitnews.dk "10 ting der er værd at undersøge, før du får dig en personlig træner"
1. Hvilke resultater kan jeg realistisk forvente at opnå?

Den indledende samtale med din Personlige træner bør være gratis, hvor du på baggrund af den Personlige Træners vurdering fortæller, hvilke resultater du forventer at opnå i forløbet og finde ud af, om det er realistisk.

Den indledende samtale er gratis. Det er her, hvor du fortæller os dine forventninger, vi stiller dig en masse indledende spørgsmål, og du afsluttende beslutter dig for, om du vil anvende os som din Personlige træner.2. Hvor lang tid skal der gå, inden jeg kan se eller mærke resultater?

Når du og din Personlige træner er blevet enige om en realistisk målsætning, er næste skridt at finde ud af, hvor lang tid din forandring skal tage.

Hvis den Personlige træner nægter at give dig en tidshorisont på din målsætning, så se dig om efter en anden. Vil du nå dit mål, skal du arbejde dig opad trin for trin og sætte dig et delmål og en tidsramme for hvert trin. Disse trin skal din Personlige træner kunne overskue for dig.

Vi sætter sikkerheden højest. Derfor vil vi heller ikke forcere dine resultater på bekostning af, hvad vi mener er sikker træning. Vær dog ikke i tvivl om at dine resultater nok skal komme. Vi anvender en række tests, der alle er med til at vise din fremgang - alt efter hvilket mål du har. Vi tager små, overskuelige delmål indenfor korte tidsperioder, således der altid er noget at træne imod. Sådan så du kan fastholde overblikket og ikke mister pusten.3. Træner du andre på nuværende tidspunkt, der er på samme stadie som mig, som jeg kan snakke med?

Hvis en Personlig træner er vant til at arbejde med din type målsætning og tidligere har opnået gode resultater, vil han eller hun sikkert gerne lade dig snakke med andre af sine kunder. Omvendt kan det være, at du skulle finde dig en anden Personlig træner, hvis han/hun ikke kan dokumentere succesfulde resultater.

Selvfølgelig må du komme i kontakt med andre, vi har trænet. Du kan også gå ind på vores facebook side og spørge dem, der følger os.

Ligeledes kan du læse nogle af vores inspirationshistorier. Inspirationshistorier. God læsning!4. Hvad er prisen?

De fleste Personlige trænere koster mellem 350-700 kroner. Spørg endelig ind til, hvad du får for pengene, hvis du synes, at timeprisen virker urimelig høj. Nogle Personlige trænere er hver eneste krone værd, og de kan også dokumentere det. Aftal at betale højst en måned forud, hvis du føler dig presset til at betale mere end det, så se dig om efter en anden. Der er ingen grund til at stavnsbinde dig. Er du stadig tilfreds med din personlige træner efter en måned, kan I jo bare aftale et nyt forløb til den tid.

Vi tager 500 kroner pr. træningssession (45-75 minutter). Derudover betaler du intet på forskud. Du betaler kun for det produkt, du allerede har fået. Og ja - vi er alle pengene værd! Bare spørg de tidligere klienter, vi har haft igennem samme proces, som du skal!5. Hvor ofte skal vi mødes?

Lad dig ikke presse ud I, at I skal mødes 3-4 gange om ugen, hvis du har det fint med at træne på egen hånd. Faktisk er der slet ikke nogen grund til at have din Personlige træner med til hver træningsgang. 1-2 gange om ugen er nok. Du skal have noget back up til at nå dit mål – ikke giftes med træneren.

Antallet af træningstimer er helt op til dig. Hvis du bare skal bruge en træningsplan og et par timer med undervisning i teknik - så er det, det du skal have. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig så meget, som du har behov for. At have en Personlig træner ved siden af imens du træner, kan være det skub, du mangler for at holde motivationen.
6. Kan jeg få en fremadskridende træningsplan på skrift?

En nedskrevet handlingsplan gør det muligt for dig at studere det forløb, du skal igennem og forberede dig på det kommende forløb og de kommende træninger. Samtidig bliver selve forløbet mere konkret, og du kan så at sige følge med i din udvikling på papir. For mange bliver forløbet også meget mere bindende, når det er skrevet ned. Hvis din Personlige træner ikke synes, at det er nødvendigt at involvere dig konkret i forløbet forud for, så er du nok bedre tjent med en anden. Det er sandsynligvis et tegn på, at han eller hun ikke selv har overblik over forløbet, og det er jo sådan set noget af det, du betaler for.

Du får en træningsplan på skrift fra første træningstime. Den vil ca. være af en måneds varighed. I løbet af træningens fremskreden tilpasser vi træningen, således den er varieret og tilpasset dine behov. Derfor skal den heller ikke være længere end en måned ad gangen.7. Kan jeg få en kostplan på skrift?

Kost og træning hører sammen. Så din Personlige træner skal kunne tænke de to ting sammen i forløbet. Kostplanen skal indeholde en oversigt over, hvilke måltider du skal spise i løbet af en dag, samt et overslag over hvor meget du skal spise. Og hvordan du skal sammensætte din kost for at få det optimale ud af din træning og bibeholde et godt energiniveau dagen igennem. Din træningssucces afhænger lige så meget af det, du gør uden for centerets fire vægge, som det du gør indenfor.

Vi udfører ikke kostplaner - vi laver kostvejledning til din hverdag og i forhold til dit træningsmål! Vi har i mange år lavet kostplaner til folk - men vores erfaring viser, at 90 % ikke følger den grundigt alligevel. Du har endnu bedre udbytte af at blive vejledt i korrekte spisevaner og så selv være med til at gå på opdagelse i din madlavning. Vi skal nok hjælpe dig og vi skal nok nå målet!8. Hvilken uddannelse og hvilke resultater kan du dokumentere?

En Personlig træner er ikke en beskyttet titel. Derfor kan alle og enhver benytte sig af navnet uden at have den rette uddannelse og baggrund. Når du vælger en Personlig træner, er det, fordi du vil have professionel vejledning. Derfor har du krav på at vide, hvilke kvalifikationer og resultater din Personlige træner har opnået.

Vores uddannelse er både af høj kvalitet og dokumenteret - ligeledes er vi selv aktive idrætsudøvere, indenfor alt hvad vi træner dig i. Du kan læse mere om dine trænere her på siden: Trænere og du kan læse om uddannelsen til Militær Fysisk Træner her: Militær Fysisk Træner uddannelsen


9. Står træningscenteret inde for dig?

De fleste Personlige Trænere er tilknyttet et center på en eller anden måde. Derfor kan det være en god idé at tjekke med den ansvarlige i centreret, om de kan stå inde for den pågældende træner.

Vi er de eneste Personlige Trænere tilknyttet hele to centre i Odense! LOOP Odense og Fitness4You Odense. Derudover kan vi komme til dig i dit hjem eller dit lokalområde. Det vil sige i naturen, i din lejlighed eller ude i din have. Du kan udføre dine daglige 20 minutters træning direkte på stuegulvet og spare både tid og penge på et center!10. Passer kemien?

For at få et positivt og produktivt forløb er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder. Her spiller personligheden ind. Uanset hvor erfaren og hvor gode resultater den Personlige træner har, betyder det ingenting, hvis du ikke føler dig godt tilpas sammen med vedkommende. I behøver ikke at være slyngveninder, men din Personlige træner skal give dig lyst til at yde dit bedste. Kemi kan man ikke spørge sig til, men mærk efter, hvordan du har det efter det første møde. Har du lyst til at komme i gang med det samme, eller har du dine forbehold, selv om træneren virker kompetent? Hvis det er det sidste, så er det nok en god idé at finde en anden.

Det her spørgsmål kan vi selvfølgelig ikke besvare. Det finder vi ud af, når vi mødes :)


Personlig
Træning


Vi har trænere i Odense og Fredericia - med mulighed for at køre ud til dig indenfor 40 kilometer.

Vi kan hjælpe dig med både styrketræning, hjemmetræning, genoptræning og m.m.

Læs meget mere om den personlige træning her >

500,- kr. DKK

pr. træningssession

Kontakt en træner nu!

10-klips træningskort


Tag ansvar for din træning, og spar penge, ved at binde dig til 10 træninger ad gangen. Effekten af træningen bliver meget større og ...

Læs meget mere om 10-klips træningskort her >

4500,- kr. DKK

 

Kontakt en træner nu!


Massage


Vores trænere i Odense er fysioterapeutstuderende, hvormed massagen normalt er fokuseret på massage af ømme, spændte eller skadede områder. Da det er vores egne trænere vil massagetiden også kunne anvendes til at få en snak omkring din træning, kost, genoptræning osv.

Læs meget mere om massage hos Wholebodychallenge her >

250,- kr. DKK

pr. halve time

Kontakt massør nu!


Fællestræning


Join din bedste træningsmakker og få et forløb sammen med ham/hende. I sparer penge og lærer hvordan man bedst arbejder sammen - og så hjælper det altid at være flere om at hive sig ud af døren!

Læs meget mere om fællestræning her >

350,- kr. DKK

pr. person pr. træningssession

Kontakt en træner nu!
Vægttabs
forløb


Bind dig til et længere forløb og mærk resultaterne af hårdt, men effektivt arbejde. Vi vejleder dig i din kost, holder øje med dine resultater og står bag dig - så du får mest muligt ud af din træning!

Læs meget mere om et vægttabsforløb her >

8900,- kr. DKK

for 24 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 5100 kr

Kontakt en træner nu!

Body Tone
forløb


Hvis du mangler at få markering på din kropsstruktur og opnå "Strand-løve-kroppen", så skal du ikke vente til 2 mdr. før sommer. Start nu og hold dig fit hele året rundt!

Læs meget mere om et Body Tone forløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Genoptrænings-
forløb


Gennem fysioterapeutuddannelsen og med mange års erfaring med skader, så kan vi hjælpe dig af med dine skader og dagligdagssmerter. Slut med ondt i lænden, skuldersmerter, spændt nakkemuskulatur og meget mere.

Læs meget mere om et genoptræningsforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!

Løbe
forløb


Uanset om dit mål er at løbe 10 km / halvmaraton / marathon eller mere og uanset om du bare vil gennemføre eller slå dine egne rekorder - så skal din træning lægges helt rigtigt, så du ikke får skader undervejs og får mest muligt ud af din træningstid.

Læs meget mere om løbeforløb her >

6900,- kr. DKK

for 16 træningssessioner
+ fuld programlægning
spar 2100 kr

Kontakt en træner nu!